Redes sociales

Rituals

Ritual Sensacions de xocolata 59 €
Un plaer que estimula els sentits i relaxa la ment, mentre hidrata i nodreix la pell.
S'inicia amb una exfoliació seguit d'un embolcall de cacau amb pindes Spa finalitzant amb un relaxant massatge. Relaxeu-vos al banc termal degustant una infusió i xocolata de la zona.
   
Ritual elixir d'oliva 45 €
Els seus beneficis van molt més enllà de les seves propietats nutricionals. Té un alt contingut en vitamina E i altres antioxidants. Mitjançant una exfoliació energitzant a base de melmelada d'oli d'oliva i alfàbrega per posteriorment rebre un massatge drenant i tonificant utilitzant canyes de bambú.
   
Ritual de mel dolça benestar 57 €
La dolçor de la mel per cos i ànima. Entre moltes de les seves propietats la mel és suavitzant, calmant, tonificant, hidratant i regeneradora.
Li donarem la benvinguda amb una exfoliació amb sals del mar mort i culminant amb un massatge d'exclusiva mel d'acàcia i Metcalfa que deixarà la pell irresistiblement sedosa.
   
Ritual de vi 69 €
Cobejat com el secret dels déus per l'eterna joventut.
Desconnecteu del dia a dia amb els beneficis de la vinoteràpia amb un embolcall deluxe grape amb les pindes Spa. Li aportarà un efecte antioxidant i relaxant per després submergir-se en un bany de raïm negre reconstituent, on podrà degustar el vi de la nostra terra concloent amb un massatge rejovenidor per tota la teva pell.
   
Ritual depuratiu d'argiles 45 €
Les argiles s'han utilitzat des de l'antiguitat amb propòsits medicinals i embellidors.
Les seves propietats curatives tenen accions regeneratives, desintoxicants, cicatritzants, absorbents i calmants.
Gaudirà dels beneficis dels minerals i oligoelements amb un embolcall d'argila per concloure amb un massatge utilitzant canyes de bambú.
   
Ritual espelma Spa. Aigua - Terra - Foc - Aire 48 €
Ritual multisensorial i aromaterapéutico per a un massatge envoltant i emocional. Mantegues i oli de plantes seleccionats que hidraten i tonifiquen la pell.
Fragàncies exclusives que intensifiquen el plaer i l'efecte del massatge, amb variants aromàtiques personalitzades segons la necessitat.
L'elecció de la vela ritual dependrà de l'element dominant del signe zodiacal.
   
Ritual parella  115 €
Per gaudir amb la teva parella d'un moment íntim de relaxació.
Comencem amb un massatge amb pindes calentes de pedres volcàniques per després submergir-se en un bany de raïm negre reconstituent, mentre degusten una copa de vi regional. Per finalitzar vam realitzar un massatge relaxant amb oli aromàtic.
   
Ritual Duo 95 €
Ideal per compartir amb algú especial per a tu, la teva amiga, la teva mare, la teva filla o la teva parella.
Realitzem un massatge amb pindes calentes de pedres volcàniques que aportarà tots els beneficis minerals de les pedres. Després finalitzarem amb un massatge relaxant amb oli calent.
   

Concertant un dels rituals, per 15 € més, gaudeixi del circuit d'aigües.
Aquesta carta de serveis és una mostra d'alguns dels tractaments que realitzem.
Sol·liciti informació a recepció de tractaments corporals, facials, remodelants, pedicura, depilacions, cromopuntura, reflexologia, ...
S'ofereixen packs personalitzats.